Ronald van Stiphout

P U U R  O N D E R N E M E N  I N  M O E I L I J K E  T I J D E N

Alleen sterke organisaties overleven. Overzicht en structuur in de geldstromen zijn daarbij belangrijke middelen om sterk te worden en te blijven. Dat kan alleen wanneer je zorgt voor ondersteuning die primair effectief is voor de opdrachtgever. Waarbij maatwerk, tijd  en persoonlijke aandacht voorop staan.  Zodat mijn klanten beter kunnen presteren.

 

Ronald van Stiphout 

T: 0321-785966‬

M: 06-53288937

E:ronald@stipbusiness.nl

De Bunder 53, 8252 JK Dronten

Stip Business op Facebook
Ronald van Stiphout op LinkedIn
Stip Business op Twitter

Waarmee kan ik je helpen?

 

Ronald van Stiphout

 

In het huidige moeizame economische klimaat moet je als ondernemer goed kijken naar de effectiviteit van de financiële inrichting binnen je bedrijf. Want dit speelt namelijk een grote rol in de effectiviteit van je hele onderneming. Op dit moment ontbreekt het binnen bedrijven vaak aan financiële expertise als het er echt toe doet. Het is daarom noodzakelijk om een beter begrip van financiële behoeften te krijgen en inzicht in processen. Stip Business biedt je tools waarmee je financieel sterker komt te staan.

Het draait om de pure performance van je onderneming

Je performance staat met Stip op één. Want ik zorg dat je organisatie up-to-date is voor alle “niet-corebusiness” activiteiten. Denk daarbij aan de juiste administratieve vastlegging en verantwoording,  verzekeringen en de juiste verhouding tussen privé en zakelijk. Je kan dus snel de juiste beslissingen nemen en daardoor geld verdienen en/of kosten besparen. Maar ook andersom. Aan de hand van de actuele financiële situatie kan ik snel kansen en risico’s signaleren en adviseren om maatregelen te nemen. Bijvoorbeeld door de balans tussen privé en zakelijk aan te passen. Uiteindelijk draait het altijd om het beheer van nu en adviseren voor de toekomst.

 

Ondernemer in zwaar weer?

De inzet is altijd om mijn kosten terug te verdienen

Met Stip Business ontzorg ik het administratief en financieel beheer van je onderneming en ondersteun ik je met advies bij strategische beslissingen. Ik ben betrokken en denk met je mee als pure ondernemer. En natuurlijk zijn er kosten verbonden aan mijn diensten. Maar mijn inzet is altijd dat je mijn kosten gewoon terugverdient want ook ik ben ondernemer. En puur vakman. Met passie en enthousiasme. 

Puur contact

Advisering

Vanuit een ander perspectief naar je problematiek kijken. 

Administratie en Beheer

Actueel en altijd op orde.

Startende ondernemer?

Goed voorbereid aan de slag.

Bedrijf in moeilijkheden?

Expertise om het tij te keren.

 

Bedrijfsadvisering
Administratie & Beheer

Puur blog

No cure no pay

Voor startende ondernemers.

Dagdeel advies gratis

Voor bedrijf in moeilijkheden.

Bedrijf in moeilijkheden
Startende ondernemers
Bedrijf in problemen

Puur persoonlijke benadering met een klik

Mijn invalshoek is altijd financieel, mijn benadering altijd puur persoonlijk.​ Soms onorthodox, vaak ongezouten, maar altijd realistisch en eerlijk. Zo werken wij samen om je onderneming succesvol op te bouwen.

Ik werk voor de kleine ondernemer of zelfstandige (ZZP-er) tot middelgrote bedrijven. Maar niet voor iedereen. Belangrijk is dat we een klik hebben. Mijn ervaring is dat het gevoel of je op dezelfde golflengte zit de enige basis is om tot een succesvolle samenwerking te komen. Een samenwerking waar het niet draait om de laagste kosten maar om de wederzijdse meerwaarde.

 Lees mijn laatste blog.

 

Pure acties

Naar laatste blogartikel
Actie No cure no pay
Actie

Puur Facebook