Met Stip Business kan ik je de juiste ondersteuning bieden. In de eerste plaats ben ik zelf ondernemer en in de tweede plaats ben ik thuis op het gebied van administratie, financiële planning en nog veel meer. Zo krijg je de mogelijkheid om je plannen goed doordacht te realiseren.

 

Je kunt rekenen op mijn heldere en eerlijke mening. Vaak ongezouten maar altijd realistisch. Ik houd daarbij altijd de stip op jouw horizon in beeld. Dat betekent dat ik tegengas geef bij jouw ideeën door vanuit een geheel ander perspectief naar de problematiek te kijken. Met als doel dat je de verschillende kanten belicht ziet en dat je de voor jou juiste beslissingen kan nemen.

 

Ronald is onbetaalbaar met actie No cure no pay

Adviseurs inhuren kost geld. Mijn eerste adviesconsult is gratis maar ik ga nog een stap verder. Tijdens de eerste 3 maanden van je opstartfase hanteer ik het principe no cure no pay: ik breng mijn adviezen en werkzaamheden wel in rekening maar als je jouw plan of idee uiteindelijk niet weet te realiseren dan zetten we ook een streep door mijn rekening.

Puur goed van start  

Als startende ondernemer wil je niet struikelen. Je weet dat een goede voorbereiding de kans op succes vele malen groter maakt. Je weet ook dat ondernemen vaak een proces is van vallen en opstaan. En dat het belangrijk is dat ervaren mensen je bijstaan met raad en daad.

Ronald ontzorgt mij van alle ‘papieren’ zaken zodat ik mijn focus kan richten op waar ik goed in ben. Door zijn kritische en heldere kijk dwingt hij me keuzes te maken; steeds vanuit wederzijds respect en vertrouwen. Ik hoef het niet alleen te doen en voel me daarom gesteund.


Arlette van Scheppingen-Witteveen
Eigenaar Better Inside (www.betterinside.nl)

Puur no cure no pay

♦ Eerste adviesconsult gratis

♦ 3 maanden no cure no pay

♦ Complete ondersteuning

Ben je geïnteresseerd hoe het no cure no pay aanbod precies in elkaar zit? Dan kom ik graag langs om nader kennis te maken. Bel of mail me en we maken snel een afspraak!

Puur contact

Ronald van Stiphout 

T: 0321-785966‬

M: 06-53288937

E:ronald@stipbusiness.nl

De Bunder 53, 8252 JK Dronten

Ronald van Stiphout op LinkedIn
Stip Business op Facebook
Stip Business op Twitter

P U U R   A D V I E S  O P  M A A T  

Puur blog

Lees mijn artikelen op mijn blog.

Naar Blog